al contingut a la navegació Informació de contacte

Fires i Festes

Àplec de Biuse

Cada segon cap de setmana de maig, desprès de la missa, es reparteix un pa de quart de quilo a tots els assistents (la caritat de Biuse), i escampats pels prats, els pelegrins preparen el dinar o ja se'l porten fet de casa per a l'ocasió.

Concurs de Gossos i Fira de l'ovella

Cada diumenge del tercer cap de setmana d'agost, a el prat de la Coma es reuneixen els millors gossos d'atura catalans i promou la seva participació fora de Catalunya, fer protagonista al pastor, donant a conèixer l'activitat i l'instint del gos.

Festa Major de Llavorsí

El 26 de juliol és Santa Anna patrona de Llavorsí, és la festa més esperada de tot l'any. S'organitzen activitats i balls per tots els públics.

Missa de Gall

El 24 de desembre, hi haurà la tradicional missa de Gall a les 12h. A la sortida de missa menjarem torrons i beurem moscatell al voltant de la foguera.

Fira del Cavall Pirinenc Català

El 11 de maig 2024, tindrem una jornada per gaudir d’una fira de productes artesans i agroalimentaris, tallers i altres propostes. A més, l’objectiu principal és reivindicar la cria d’aquesta raça per a la seva conservació i promoure el consum de la carn de poltre. Per donar a conèixer la raça es realitzarà el 2r concurs morfològic i de maneig de Cavall Pirinenc Català del Pallars Sobirà de les categories sobrany i terçó. PROGRAMACIÓ 9:00h Arribada del bestiar al recinte firal. 10:00h Esmorzar popular amb degustació de carn de poltre. 10:30h 2n Concurs morfològic de Cavall Pirinenc Català (categories sobrany/a i terçó/a). A la mitja part demostració de maneig. Tot el matí Fira de productes artesans i agroalimentaris 17:30h Danses populars amenitzades per Pallars en Folk.