al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Campanya preparació i sensibilització davant els riscos d'hivern i mesures COVID-19

Des de Protecció Civil hem posat en marxa com cada any la campanya de preparació i sensibilització davant els riscos d’hivern que poden produir emergències greus, com són les nevades, les onades de fred, les allaus i les ventades i també sobre la intoxicació per mala combustió atès que cada any hi ha incidents i víctimes per lamentar. Com a novetat, hem ampliat la campanya amb consells per gaudir d’un Nadal segur incorporant les mesures de prevenció per la COVID-19.

Llega800 - Redes 4G

Los servicios móviles de nueva generación LTE sobre la banda de frecuencias de 800 MHz de los principales operadores móviles que prestan servicios en el territorio nacional, comercialmente denominados como 4G, se encontrarán disponibles en su localidad en fechas próximas.

ORDENANÇA ESPECIAL PER L'APROFITAMENT DE LES FORESTS COMUNALS DEL COMÚ DE VEÏNS DEL POBLE DE LLAVORSÍ I D'ALTRES DRETS COMUNALS

Segons disposa l'article 6è. del Reglament del patrimoni dels ens locals, aprovat per Decret 336/1988, de 17 d'octubre, aquests béns són de propietat municipal de l'Ajuntament de Llavorsí, però correspon exclusivament al Comú dels Veïns de Llavorsí el seu aprofitament com a dret real administratiu de gaudi, i a l'Ajuntament la seva administració i conservació.

Gran recapte d'aliments 2021.

Del 19 al 27 de novembre en el moment del pagament de la vostra compra es podrà realitzar una aportació econòmica de l’import desitjat (3€, 5€ i aportació variable) que després es bescanviarà per productes (frescos o secs) que abastiran el Banc d’Aliments del Pallars Sobirà.

V A C U N A ' T !

Per tal de fomentar la vacunació entre la comunitat musulmana, el departament de Salut, conjuntament amb la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya i la Federació Consell Islàmic de Catalunya, ha elaborat els fulletons que us adjunto.

La FAO ha designat el dia 29 de setembre de 2021 com el dia internacional de la conscienciació de les pèrdues i el malbaratament alimentari

La FAO ha designat el dia 29 de setembre de 2021 com el dia internacional de la conscienciació de les pèrdues i el malbaratament alimentari per contribuir a sensibilitzar sobre la importància d’aquest problema i les seves possibles solucions. A la UE es calcula que cada any es generen aproximadament 88 milions de tones de residus alimentaris .

Oferta laboral

En el marc de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinada a incentivar la contractació de pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya l’Ajuntament de Llavorsí ofereix un lloc de treball per a persones joves (de fins a 29 anys) beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Ampliació Ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19

El Govern amplia els ajuts directes a la solvència empresarial a tots els sectors d’activitat (qualsevol CNAE excepte els sectors d’activitats financeres i d’assegurances o d’activitat d’organitzacions i organismes extraterritorials). Us adjuntem l’ORDRE ECO/153/2021, de 16 de juliol, per la qual s'obre el tràmit d'inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19.

Contingut relacionat