al contingut a la navegació Informació de contacte

PRIMERES JORNADES DE DINAMITZACIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL

Des de la Conselleria de Cultura del Consell Comarcal del Pallars Sobirà s’ha impulsat la celebració d’unes jornades de dinamització del patrimoni cultural de la comarca, adreçades a tothom.

DIMECRES 20 OCTUBRE 2021

Un dels principals objectius és que la població local conegui millor l’abast, la riquesa i la diversitat d’aquest patrimoni i n’esdevingui el seu principal defensor i difusor, especialment el sector turístic, per a qui aquest patrimoni constitueix un dels principals recursos i atractius de què disposem.

 

Com veureu, hem dissenyat una proposta amb fórmules diferents, però complementàries (conferència, vídeos i visites guiades), que ens han de permetre apropar-nos i conèixer millor aquest patrimoni i, en aquest sentit, comptem tant amb experts especialistes en l’estudi i divulgació del romànic, com amb experts guies interpretadors que ja fa temps que donen a conèixer el patrimoni cultural del Pallars Sobirà.

 

Confiem doncs que aquesta proposta desvetlli el vostre interès i esdevingui, alhora que una experiència satisfactòria, una eina de dinamització cultural i econòmica del Pallars Sobirà.

Proposta adjunta en pdf.

 

Fitxers adjunts