al contingut a la navegació Informació de contacte

Gran èxit de participació en el 34è Concurs de Gossos d'Atura

El pastor Miquel Adrover amb el seu gos Xeco, guanya la 34 edició del Concurs de Gossos de Llavorsí.

DILLUNS 22 AGOST 2022

Més de 1.500 persones van presenciar aquest diumenge la 34 edició de gossos d’atura de Llavorsí, que va recuperar el concurs després de quedar suspès els dos últims anys per la pandèmia de Covid. Segons l’alcalde, Josep Vidal, “ha tingut més espectadors que el 2019, la qual cosa suposa tot un èxit ja que els turistes han omplert hotels, restaurants i càmpings durant tot el cap de setmana”. Finalment, hi van participar onze dels dotze pastors inscrits procedents del País Basc, Mallorca, València i Catalunya ja que l’única dona concursant no hi va poder assistir al patir un esquinç.

El guanyador va ser el mallorquí Miquel Adrover, amb el seu gos, un border collie de nom Xeco. Adrover ja ha estat en vint edicions d’aquesta tradicional competició. Dotze gossos van mostrar les seues habilitats per conduir els ramats d’ovelles a la cleda (dos d’un mateix pastor), la majoria de raça border collie, encara que també hi havia un gos pastor i un pastor basc.

En el concurs va competir per primera vegada un pastor de la plana de Lleida, en concret de Bellvís. Es tracta d’Alejandro Ortiz, amb el seu gos Neis, que es va mostrar molt satisfet amb la seua participació. El concurs de gossos d’atura va estar precedit dissabte per la 12a edició de la Fira de l’Ovella.

Podeu reproduir el concurs sencer a través de l'enllaç de Lleida Televisió

https://lleidatv.alacarta.cat/especials-lleida/capitol/concurs-de-gossos-d-atura-de-llavorsi

Galeria d'imatges