al contingut a la navegació Informació de contacte

Forfets de temporada 2023/2024

Després de molt temps de gestions, us comuniquem que l'Ajuntament de Llavorsí ha signat un conveni amb FGC i com a resultat d'aquest ens plau presentar-vos les noves tarifes per la temporada 2023-2024.

DIMECRES 08 NOVEMBRE 2023

Benvolguts veïns,

Requisits per sol·licitar els forfets de temporada: Queda reservat de forma exclusiva als empadronats amb 3 o més anys d’antiguitat i als escolaritzats a les escoles o instituts del municipi.

 

PREUS

MENORS (De 0 a 6 anys): 25€

INFANTS (De 7 a 11 anys): 75€

JOVE (De 12 a 24 anys): 80€

ADULT (De 25 a 64 anys): 90€

VETERÀ I (De 65 a 69 anys) 75€

VETERÀ II (A partir de 70 anys) 60€ S’ha de gestionar la compra online corresponent al Forfet FGC Turisme.

 

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR:

 

  • Adjuntem formulari de sol·licitud que caldrà retornar degudament complimentat a les oficines de l’Ajuntament adjuntant el justificant de pagament.
  • La fotografia recent caldrà adjuntar-la al document o enviar-la per correu electrònic a: ftemporada@espot-portaine.cat  indicant el nom i cognom.
  • Els que vàreu sol·licitar el forfet la temporada anterior una fotocòpia pel davant i darrera del suport PIRI365 per tal de poder tramitar la recàrrega del forfet.

Per poder tramitar el forfet el formulari haurà d’estar segellat per l’ajuntament i la casella sobre la Protecció de Dades marcada i signada pel sol·licitant. Només s’acceptaran formularis originals degudament complimentats.

La recollida del forfet serà als punts d’atenció al client d’Espot i Portainé. Els que hàgiu presentat el número i fotocòpia del suport se us recarregarà sense necessitat de passar per punt d’atenció al client.

 

La data límit per la tramitació dels forfets de temporada és el 15 de novembre de 2023.

Fitxers adjunts