al contingut a la navegació Informació de contacte

A Llavorsí, menys residus

Campanya "A Llavorsí, menys residus". Un espai amb informació pràctica i d’interès sobre els residus que generem a Llavorsí i la seva gestió.

DILLUNS 01 JUNY 2020

Avui, 1 de juny de 2020, l’ajuntament de Llavorsí presenta un nou portal web municipal. En aquest web es recull informació pràctica i d'interès sobre els residus generats al municipi, la gestió actual i els hàbits individuals ambientalment més sostenibles.

El nou web s’ha creat amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Aquest web forma part d’una campanya més amplia. Sota l'eslògan A Llavorsí, menys residus, la campanya té finalitat apropar la problemàtica dels residus a la ciutadania i comerços alhora que es faciliten estratègies i recursos per a prevenir-los i gestionar-los de la millor manera possible.

La campanya A Llavorsí, menys residus inclou diverses activitats obertes al públic en general a realitzar en els propers mesos (tan aviat com la situació social associada al COVI-19 ho permeti). Algunes de les activitats previstes són: l’entrega de material informatiu i bosses reutilitzables per a la compra a la ciutadania, la realització de tallers de cuina d’aprofitament gratuïts i punts informatius. La campanya també preveu la realitzacióde visites informatives a les activitats comercials del municipi, per informar i conèixer les pràctiques i necessitats d'aquests vers la prevenció de residus.

De moment, l’ajuntament us convida a consultar el nou web a través del següent enllaç:

A Llavorsí, menys residus